Beleef de kerst in Duiven

Ook dit jaar verzorgt Trio PaGeRo, evenals alle voorgaande jaren, de livemuziek in de herberg tijdens Dickens in de Liemers! Gezelligheid gewaarborgd! 

9ddca970 a11c 4d9f 89b8 6af044c3e72e

Het Politiekorps Oost-Nederland staat graag midden in de samenleving. De politie zoekt op allerlei manieren contact met het publiek. Niet alleen door bijvoorbeeld de orde te handhaven of boetes uit te schrijven maar ook op een ontspannen manier. Muziek bindt mensen, vandaar dus de Politie BigBand

In 1993 is de vroegere Arnhemse Politie Muziekvereniging, die al in 1920 was opgericht, omgevormd tot een bigband. De BigBand bestaat uit 20 leden en werken bij de Politie Oost-Nederland of bij een andere eenheid. Ook spelen er muzikanten mee die werken bij een organisatie waar wij als politie veel mee samenwerken. Samen muziek maken is ook samenwerken zou je dus kunnen zeggen. De Politie BigBand Oost-Nederland speelt natuurlijk klassiekers van Glenn Miller of van Count Basie. 
Die mogen niet ontbreken want daar wordt vaak om gevraagd. Verder speelt de bigband pop-stukken, ballads, of stevige rocknummers. En voor een dansje speelt de bigband bossa's of latin-stukken. Het blijft natuurlijk een BigBand maar er is veel mogelijk. 

De Politie Bigband staat onder leiding van Guus Tangelder. Onze zangeres is Lidy de Vreede. 

Wilt u precies weten wat wij spelen ga dan naar de repertoirelijst op onze website.Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website: www.politiebigband.nl

Ook kunt u ons volgen op onze facebookpagina: www.facebook.com/politiebigbandoostnederland

De Politie Bigband speelt zondag 8 december bij Dickens in de Liemers!

Poltie BigBand 2Poltie BigBand 2

 

Look Who’s Singing al 35 jaar springlevend!

Dit was het thema van de jubileumuitvoering, die het Duivens popkoor Look Who’s Singing vorig jaar heeft gevierd in de grote zaal van De Ogtent in Duiven. 
Onder leiding van de jonge, talentvolle en enthousiaste dirigent Maud Lavrijsen gaat het koor weer verder om nieuw repertoire in te studeren. 

Look Who’s Singinmg is een vierstemmig, gemengd koor. Om een indruk te geven van het repertoire…...Enkele nummers die zij zingen…..You’v got a friend, Pride, Something inside so strong, Fields of gold, Dock of the bay, Imagine

Er is een vast combo, dat het koor begeleid. De pianist is Lindsay Stuyt en de clowneske pianist is Reyer Groenendijk. 

Heb jij zin om met ons koor mee te zingen? Jij bent van harte welkom om elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur een kijkje te komen nemen in De Ogtent, waar we repeteren. Je kunt ook een paar keer vrijblijvend komen meezingen. 

Zie ook de website www.lookwhossinging.nl

Maar geniet tijdens Dickens in de Liemers op zaterdag 7 december (17:00 uur) van LOOK WHO’s SINGING!!!

Wij zijn een gezelligheidskoor met ongeveer 30 leden (dames en heren) en zingen Nederlands- Duits en Engelstalige luister- en meezing liedjes van toen en nu. Door het gehele jaar treden wij regelmatig op.
Rond de kerst gebeurt dit ook in Dickens Stijl en bijpassende liedjes. Ons koor staat onder leiding van dirigente Marjo Harmsen. Zij is zelf ook een zeer verdienstelijke zangeres. Onze oefenlocatie is het wielercafé  "Parijs is nog ver" aan de Spinbaan te Doetinchem.

 

Met de Rabobank Clubkas Campagne hebben wij het mooie bedrag van € 1.415,63 mogen ontvangen. Wij danken u heel hartelijk voor uw stem! Hier kunnen we weer mooie dingen mee doen voor het evenement Dickens in de Liemers op 6, 7 en 8 december 2019.

 7B0ED944 65A0 4E3A BA8E 79AD0FFC57B6

Helaas is door het slechte weer Duuve te Gek op zondag 29 september niet doorgegaan. We hadden u natuurlijk graag een flyer overhandigd van ons evenement. Maar volg ons op Facebook, Instagram, Twitter of deze website voor alle informatie.

Buiten het programma om, kunt u het gehele Dickens in de Liemers weekend genieten van heel veel activiteiten, zoals:

Top