Beleef de kerst in Duiven

Op 2e Kerstdag is de Dickens2Go kraam geopend. TVR Mozaiek heeft een leuke film gemaakt van het Dickens terrein en de opening van de kraam. André Oudendag geeft een toelichting en Sylvianne zorgt weer voor heerlijke poffertjes.

We blijven hoop houden dat we Dickens in de Winter straks kunnen organiseren. Het bouwteam realiseert de toegangspoort naar het Dickens terrein.

Vrijwilligers van Dickens in de Liemers zijn de organisatoren geweest van het prachtige Feest Zorgkanjers Bedankt! wat op 24 en 25 september 2021 werd georganiseerd.

We hebben helaas i.v.m. alle coronamaatregelen het evenement van december moeten annuleren.
MAAR we hopen jullie te zien op 21, 22 en 23 januari 2022 bij Dickens in de Winter!

Het bouwteam bouwt verder aan het Dickens terrein, terwijl Remio en Gerrie samen met Eefje creatief bezig zijn!

Bekijk hier even een rondje Dickens terrein vanuit de golfkar.

Wij hopen nog steeds dat we het evenement op de geplande datum kunnen houden. Het bouw- en naaiteam werken volop door. Kramen worden opgebouwd, kleding en achtergronddoeken voor de kramen worden in orde gemaakt voor weer een mooi evenement Dickens in de Liemers!

De gevel voor het Theepaviljoen wordt gebouwd, leerlingen van het Rijn IJssel College komen alvast kijken. Zij gaan helpen met de decoratie. Het naaiteam is nog druk bezig en Gerrie oefent stug door voor zijn muzikale optreden! Alles om straks weer een mooi evenement Dickens in de Liemers neer te zetten!

Terwijl het bouwteam de huisjes verder aan het opbouwen is, oefent Gerrie volop met de mondharmonica.

Zelf vrijwilliger worden bij Dickens in de Liemers? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met het Theepaviljoen 0316-28 20 57.

Bekijk hieronder een filmpje van het bouw- en electroteam om een indruk te krijgen. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer vrijwilligers voor de verschillende werkzaamheden nodig.

Trots zijn we op alle vrijwilligers die meewerken aan de voorbereidingen voor het evenement! Leerlingen van het Candea College die in de herfstvakantie komen helpen, het bouwteam wat volop bezig is met het opbouwen van de huisjes en het theater. Het naaiteam is druk bezig is om ondergoed te maken uit de tijd van Charles Dickens. Bekijk het leuke 2e promo filmpje van de Video Club Duiven.

De voorbereidingen voor Dickens in de Liemers 2021 zijn van start gegaan. Kijk in dit filmpje hoe het bouwteam al druk bezig is met de aanpassingen van het terrein. We hebben er zin in!!
 
 
Top