Beleef de kerst in Duiven

Dickens in het Horsterpark Duiven bij nacht

Dickens in de Liemers wordt gehouden in het Horsterpark, een recreatiegebied tussen Westervoort en Duiven. In het Horsterpark zijn grasvelden met daaromheen een bos waar goed aangelegde wandel- en fietspaden slingeren.

Kenmerkend is de fraaie vijverpartij nabij een uitgestrekt evenemententerrein. Er zijn diverse inheemse boomsoorten maar ook een speelbos en een prachtige kinderboerderij. De kinderen kunnen zich prima vermaken in de speeltuin en het klimpark. 

Bereikbaarheid

Tijdens het evenement zijn auto’s en fietsen niet toegestaan op het evenemententerrein.

Openbaar vervoer

Het terrein is erg goed te bereiken met de bus. Lijn 62 van busmaatschappij Breng stopt op 500 meter van het evenemententerrein. Uitstappen op de Engelstraat. Na 250 meter het verharde pad op en het terrein is zichtbaar.

Fiets

Direct in de nabijheid van het terrein zijn plaatsen gecreëerd om fietsen te stallen. Vanaf deze plaatsen is het 1 minuut lopen naar het terrein.

Auto

De auto’s kunnen het beste worden geparkeerd bij de scholengemeenschap Candea College, straatnaam is Saturnus of bij sporthal Triominos (achterzijde), straatnaam is Eltensestraat.

Vanaf de parkeerplaatsen, via het voet/rijwielpad, richting spoorwegviaduct. Na het viaduct ligt het terrein direct aan het eerste pad links.

Vanaf beide parkeerplaatsen is de loopafstand 3 - 5 minuten.

Voor minder validen is er de mogelijkheid te parkeren in het Horsterpark. Een parkeerkaart is aan te vragen bij de organisatie of af te halen in het Theepaviljoen.

Top