Beleef de kerst in Duiven

Wie in het weekeinde van vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 december 2024 over de paden van het Horsterpark (gemeente Duiven, Liemers) loopt, stapt terug in de tijd. De tijd van schrijver Charles Dickens.

U komt boeren, burgers en buitenlui tegen die de tijd van Dickens werkelijk moeten hebben meegemaakt. Er lopen kastanje verkopers, schoorsteenvegers en schoenpoetsers rond, maar ook deftige notabelen en kantoorklerken. Zwervers bedelen om geld, boefjes stelen, kinderen zingen. Keurige dames en heren met hoge hoeden flaneren door de straten en buigen diep als de spectaculaire Dickensparade passeert.

Openingstijden: vrijdag en zaterdag van 16.00-21.00 uur, zondag van 13.00-19.00 uur.

Vrijwilliger worden Meer over Dickens

clienten dickens in de liemers

Vrijwilliger worden

"Dickens in de Liemers" organiseren zonder vrijwilligers is in deze tijd niet meer mogelijk. Daarom kunnen we altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken die iets willen be...


Marktkraam huren

Tijdens Dickens in de Liemers wordt het Horsterpark in Duiven omgetoverd in de prachtige nostalgische Charles Dickens sfeer. Naast allerlei andere activiteiten wordt e...


Vriend van Dickens worden

Naast de vele vrienden van "Dickens in de Liemers", die het evenement als vrijwilliger zullen begeleiden, zijn er ook vrienden van Dickens die zorgen voor voldoende financi...


Hoe u kunt helpen

vrijwilligers full

Even voorstellen... het Team

Wij vroegen de teamleden wat zij leuk vinden aan het Dickens in de Liemers evenement. Dit is hun antwoord:

Nico

"Om te helpen in de snoepkraam."

Bekijk alle teamleden

Nieuwtjes

TVR Mozaiek Openingsfilm Dickens 2023

Van de opening Dickens in de Liemers heeft TVR Mozaiek een prachtig filmpje gemaakt! Nog even nagenieten.

 

Kom met de fiets!

Het heeft de afgelopen weken behoorlijk geregend waardoor de grond overal erg drassig is! Kom dus zoveel mogelijk met de fiets.

Indien je toch met de auto komt, kun je parkeren bij het Candea College (Saturnus 1) of bij de parkeerplaats van Triominos.

Lees verder: Kom met de fiets!
 

Dickens 2023 van start!

Dickens in de Liemers 2023 is alweer van start gegaan!

Kijk hier het eerste promofilmpje, gemaakt door David van der Meulen van de Alternatieve Video Club Duiven, om al lekker in de sfeer te komen!

De volgende promofimpjes zijn te zien op onze website, Foto's en video's

 

 

Vrienden

Wij worden ondersteund door de volgende organisaties:

indoor ski arnhem

vink

walraven webwerk

YKD mode

Top