Beleef de kerst in Duiven

Wie in het weekeinde van vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december 2019 over de paden van het Horsterpark (gemeente Duiven, Liemers) loopt, stapt terug in de tijd. De tijd van schrijver Charles Dickens.

U komt boeren, burgers en buitenlui tegen die de tijd van Dickens werkelijk moeten hebben meegemaakt. Er lopen kastanje verkopers, schoorsteenvegers en schoenpoetsers rond, maar ook deftige notabelen en kantoorklerken. Zwervers bedelen om geld, boefjes stelen, kinderen zingen. Keurige dames en heren met hoge hoeden flaneren door de straten en buigen diep als de spectaculaire Dickensparade passeert.

Vrijwilliger worden Meer over Dickens

clienten dickens in de liemers

Vrijwilliger worden

"Dickens in de Liemers" organiseren zonder vrijwilligers is in deze tijd niet meer mogelijk. Daarom kunnen we altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken die iets willen be...


Marktkraam huren

Tijdens Dickens in de Liemers wordt het Horsterpark in Duiven omgetoverd in de prachtige nostalgische Charles Dickens sfeer. Naast allerlei andere activiteiten wordt e...


Vriend van Dickens worden

Naast de vele vrienden van "Dickens in de Liemers", die het evenement als vrijwilliger zullen begeleiden, zijn er ook vrienden van Dickens die zorgen voor voldoende financi...


Hoe u kunt helpen

We zoeken vrijwilligers voor:

  • Bouwteam
  • Electriciteitsteam
  • Facilitair team
  • Groen-/decoratieteam
  • Horecateam
  • Kleding/naaiteam
  • Veiligheidsteam

Meer weten?

Hoe wordt u vrijwilliger?

vrijwilligers full

Even voorstellen... het Team

Wij vroegen de teamleden wat zij leuk vinden aan het Dickens in de Liemers evenement. Dit is hun antwoord:

Aaltje

"Het is iets van vroeger."

Bekijk alle teamleden

Nieuwtjes

Rabobank Clubkas Campagne

Met de Rabobank Clubkas Campagne hebben wij het mooie bedrag van € 1.415,63 mogen ontvangen. Wij danken u heel hartelijk voor uw stem! Hier kunnen we weer mooie dingen mee doen voor het evenement Dickens in de Liemers op 6, 7 en 8 december 2019.

 7B0ED944 65A0 4E3A BA8E 79AD0FFC57B6

 

Duuve te Gek

Helaas is door het slechte weer Duuve te Gek op zondag 29 september niet doorgegaan. We hadden u natuurlijk graag een flyer overhandigd van ons evenement. Maar volg ons op Facebook, Instagram, Twitter of deze website voor alle informatie.

Lees verder: Duuve te Gek
 

Dickens in de Liemers 2019

Dit jaar is het driedaagse kerstfestijn Dickens in de Liemers op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december. In de loop van dit jaar wordt het programma bekend. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Twitter. 

Lees verder: Dickens in de Liemers 2019
 

Vrienden

Wij worden ondersteund door de volgende organisaties:

indoor ski arnhem

vink

walraven webwerk

YKD mode

Top